Portfolio

  Sketch Capital investeert in algemeen Nederlands MKB. We doen dit met eigen kapitaal en kapitaal van aangesloten investeerders (deal by deal).

  Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in het samen met talent starten van nieuwe / overnemen van bestaande bedrijven, waarbij het talent de directie vormt en het bedrijf runt en Sketch Capital versnelde groei financiert, nieuwe klanten aantrekt, de backoffice verzorgt en strategisch advies geeft.

  Onderstaand treft u een selectie van de investeringen van Sketch Capital aan.

  CNOOP Corporate Finance ® initieert, begeleidt en financiert fusies en overnames in het MKB. Cnoop vindt overnamekandidaten, voert due diligence (boekenonderzoek) uit, waardeert bedrijven en onderhandelt over prijs en voorwaarden. Cnoop ondersteunt koper of verkoper van A tot Z en is er waar nodig ook voor het arrangeren van de financiering.
  → Naar de website van Cnoop Corporate Finance.

  Duyt Bedrijfsfinanciering ® is een onafhankelijke financieringsboutique voor het MKB. Duyt legt zich volledig toe op financieringen en realiseert de (her-)financiering van uw onderneming. Duyt adviseert bijvoorbeeld over een combinatie van bankfinanciering, crowdfunding, leasing, aandelenuitgiftes, obligaties, zakelijke hypotheken en factoring.
  → Naar de website van Duyt Bedrijfsfinanciering.

  AnnoVastgoed.nl ® is de verbindende schakel tussen vastgoedfinancier en vastgoedeigenaar. Anno is er bijvoorbeeld voor privé-beleggers, ondernemers en investeringsfondsen. De dienstverlening bestaat uit het arrangeren van vastgoedfinancieringen en het adviseren over en bemiddelen in zakelijk vastgoed.
  → Naar de website van Anno Vastgoed.

  Vuurkamp ® is een toonaangevende adviseur voor MKB-bedrijven die het financieel of operationeel moeilijk hebben. Samen zorgen we ervoor dat het pad naar waardecreërende groei weer ingeslagen wordt. Hiertoe wordt een actieve aanpak gehanteerd (geen passieve rapporten, maar meedraaien in de organisatie en direct resultaat boeken).
  → Naar de website van Vuurkamp.

  Beyn Mensenwerk ® matcht talent met werkgevers. We doen dit op de juiste manier, voor de juiste mensen, op het juiste moment en tegen de juiste voorwaarden. Van loondienst-verbanden tot interimmers, telkens op de manier waarop het menselijk kapitaal op de meest waardecreërende manier wordt ingezet en de betrokkenen het gelukkigst worden.
  → Naar de website van Beyn Mensenwerk.

  Milna Opleidingen ® staat voor investeren in persoonlijke ontwikkeling. Met korte en krachtige cursussen gericht op het verbeteren van essentiële vaardigheden die direct werk opleveren, bieden we persoonlijke ontwikkelingskansen voor ieder individu. Opleiden gebeurt in opdracht van werkgevers en/of het individu.
  → Naar de website van Milna Opleidingen.

  Berekensite.nl levert gratis voorbeelden van berekeningen in Excel. De site is deels uit frustratie en deels voor eigen plezier opgericht. Het betreft veelgebruikte, populaire, en soms ook lastige berekeningen in Excel (bijvoorbeeld over hypotheken, pensioen, belastingen en ondernemen). Via een advertentiemodel is de site kasstroompositief.
  → Naar de website van Berekensite.nl.

  Boema ® levert gratis voorbeelden van contracten, brieven en notulen. De documenten zijn opgebouwd in Microsoft Word-formaat. Op de geel gearceerde velden kan eenvoudig data toegevoegd worden om de voorbeelden situatiespecifiek te maken. Via een advertentiemodel is de site kasstroompositief.
  → Naar de website van Boema.

  Boec ® levert financiële diensten in abonnementsvorm aan voornamelijk het MKB. Wij zijn actief in heel Nederland met diensten als financiële administratie, salarisadministratie en belastingadvies en dito functies als controller, cfo, auditor, fiscalist, administratief medewerker, crediteuren- en debiteurenbeheerder of salarisadministrateur.
  → Naar de website van Boec.

  Onderzoeks- en ontwikkelingsfase

  Ook bij Sketch Capital verkeren veel ideeën in de onderzoeks- of de ontwikkelingsfase. Afhankelijk van de toekomstige potentie zal het idee in de markt gezet worden of juist worden gediscontinueerd. Aan al deze ideeën wordt samengewerkt met talent dat veel kennis en ervaring over de bijbehorende markt heeft.

  We kunnen niet alle ideeën online zetten (bijvoorbeeld omdat het merk nog niet geregistreerd is of omdat het concurrentiegevoelige informatie betreft), maar de ideeën die we online kunnen zetten, geven goed weer waar Sketch Capital naar zoekt in een investering en wat we precies bedoelen met algemeen Nederlands MKB en alledaagse diensten of producten.

  Tarpa Hypotheken ® - Franchiseorganisatie voor on- en offline hypotheekadvies
  Lytem IT-professionals ® - Zakelijke ICT- & digitale werkplekbeheerder
  Vynk ® - Salesorganisatie voor meer on- en offline sales
  Yonker ® - Ambachtelijke houtproducten
  Rueb Factoring ® - Factoringorganisatie voor het MKB

  Staat jouw idee hier binnenkort ook tussen?

  Contact

  Sketch Capital is continu op zoek naar investeringsmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie: 076-3690174.