Advies

  Sketch Capital biedt via Sketch Advies B.V. onafhankelijk advies met betrekking tot fusies, overnames en financieringen aan, waarmee Nederlandse bedrijven hun strategische doelen kunnen behalen.

  Wij zijn er voor iedere uitdaging, van eenvoudig tot complex en ongeacht de levenscyclus waarin het bedrijf of de economie als geheel zich verkeert (van start-ups tot bedrijven die in zwaar weer verkeren in zowel een op- als een neergaande economie).

  Door onze ervaring en reputatie zit u snel aan tafel met relevante partijen.

  Fusies en overnames
  Onze voornaamste activiteit is bedrijven adviseren hoe ze meer waarde kunnen creëren via fusies en overnames. Zulks voor de kopende of voor de verkopende partij.

  Enkel organisch groeien is zelden de meest waardecreërende strategie. Fusies en overnames kunnen direct toegang geven tot o.a nieuwe markten, synergievoordelen en kostenvoetverlagingen.

  Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van een boekenonderzoek / due diligence, het waarderen van het bedrijf, het vinden van (ver)kopers en het onderhandelen over prijs & voorwaarden.

  Onder de merknaam Sketch adviseren wij grootbedrijf. Onder de merknaam CNOOP Corporate Finance adviseren wij midden- en kleinbedrijf.

  Financieringen
  Een goede financiering zorgt voor een met tijd en risico verdisconteerd rendement voor zowel de financier als de onderneming die de financiering verkrijgt.

  Wij zijn actief met onafhankelijk advies over voornamelijk groei- of overnamefinanciering. Vanuit een optimale financieringsstructuur wordt invulling gegeven aan alle financieringsvormen. Zulks bijvoorbeeld voor eigen vermogen van investeerders of vreemd vermogen middels het uitgeven van een obligatie.

  Onder de merknaam Sketch adviseren wij grootbedrijf. Onder de merknaam Duyt Bedrijfsfinanciering adviseren wij midden- en kleinbedrijf.

  Contact

  Sketch Capital is continu op zoek naar adviseringstrajecten. Neem contact op voor meer informatie: 076-3690174.